Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Web de suport a Sirera

El proper 5 i 6 de juliol tindrà lloc a Barcelona el congrés del PP Catalunya, on es disputaran el càrrec de president PP català a Barcelona els candidats Daniel Sirera, Alberto Fernández Díaz i Montserrat Nebrera.

El primer a moure fitxa a la xarxa ha estat Daniel Sirera, que aquesta mateixa tarda ha vist com naixia un web de suport a la seva gestió i a la seva candidatura, denominada "Yo Apoyo a Daniel Sirera".

El web, exclusivament en castellà, basa la seva estratègia en la crida a la participació dels militants i simpatitzants del PP per a donar suport a Sirera.

Disposa de les següents seccions:

1. Suports. Qualsevol pot deixar un missatge de suport al candidat, amb el seu nom, localitat, càrrec en el partit i la seva fotografia. De moment ja té 143 suports.

2. Participa. Hi ha una llista exhaustiva de maneres de participar i de donar a conèixer al candidat i al seu missatge: enviar un missatge de suport, donar una raó perquè sigui president lloant el seu treball, participar en la seva causa a Facebook,, difondre els seus vídeos del canal en YouTube, enviar missatges als teus contactes, descarregar material de campanya, preparar vídeos, etc...

3. Raó. Es pot donar una raó perquè Sirera segueixi sent president del PP Catalunya. De moment hi ha 16.

4. Descàrregues. Disposen de moltes possibilitats per a publicitar al màxim al candidat, des de banners fins a imatges al messenger, cartells de suport o samarretes (adjunten un arxiu en Freehand).

El web no és el del propi candidat, sinó tan solament un de suport, i fa (i molt bé) exactament aquesta funció, oferir maneres per a que la gent pugui donar el seu suport al candidat a través de la xarxa, i maneres de difondre la candidatura i els missatges que Sirera doni en aquesta campanya.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger