Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

- 16 de maig: Tertúlia "Blocs i política", a Sant Boi de Llobregat (Barcelona), amb els ponents:Lourdes Muñoz Santamaría, Carles Campuzano, Carme Porta, Dolors Camats, Saül Gordillo i moderada per Marc Vida. Més informació en aquest blog.

- 20 a 22 de maig: BDigital Global Congress, a Barcelona. Aquesta desena edició del congrés té entre altres convidats a Steve Bratt, conseller delegat del Wide Web Consortium (W3C), Bernardo Hernández (Director Mundial de Màrqueting de Google Maps i Google Earth), Jonas Ridderstrale, Coautor del famós llibre de gestió i talent, "Funky Business: El Talent mou el Capital", o a Tristan Ninot, Cofundador ( al costat de Peter Van der Beken) de Mozilla Firefox i president de Mozilla Europa. A més, està plagat de ponències sobre TIC i Web 2.0. Podeu trobar més informació a la web del congrés o en aquest post de Claudio Bravo.

- 2 de juny: Seminari "Web 2.0, aprender a comunicar productos y servicios en estos entornos sociales y conocer las principales herramientas de comunicación 2.0", a Barcelona. Els ponents són Hugo Marró Kuklinski i Claudio Bravo. Més informació aquí.

- 5 de juny: Debat-esmorzar "Que reste-t-il des codes de la communication presidentielle? Un an aprés", en Paris. És un esmorzar-debat organitzat per l'association Sorbonne Communication de Paris. Entre els seus ponents estaran Julien Dray, Jacques Gerstlé, Laurent Habib, Gilles Leclerc et Brice Teinturier, alguns dels quals he llegit i que són bàsics per a entendre la comunicació política a França. Més informació a aquesta web..

El 2 i 3 de juny també hi ha a Barcelona l'IV Congrés d'Internet, dret i polítiques, organitzats pels estudis de dret i ciència política de la UOC, però encara no tenen disponible la web. Informaré quan sigui públic.

D'altra banda, el passat cap de setmana es va realitzar a Candelaria l'I-Cities. Es pot accedir des de la seva web a les presentacions que es van realitzar, i es poden veure interessants resums i balanços de la jornada en blogs com el d'Ismael Peña, Jose Antonio Donaire, Genís Roca, Mangas verdes, Netoratón o Alorza, entre molts altres.

També es pot accedir als documents i presentacions realitzats en la passada conferència internacional "Politics: Web 2.0" que va acabar el 18 d'abril a Londres.

 

1 Comment:

  1. Byte said...
    Hola Xavier, muchas gracias por ayudarnos a dar difusión al evento.

Post a Comment




RSS Blogger