Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Mentre que a Espanya el govern de Zapatero tan sols té 2 ministres de 17 amb blog, com són els de Bibiana Aído (ministra d'igualtat) i el de Miguel Ángel Moratinos (ministre d'afers exteriors i cooperació), via el blog politicaduepuntozero llegeixo que a Itàlia són nou els ministres (de 21 en total) amb blog personal.

A més, està a punt de sortir a la xarxa el blog del propi president Berlusconi, a pesar que el seu anunci s'està alentint fa ja moltes setmanes.

En aquest Govern Berlusconi, dels 21 ministres, el més destacat és que no hi ha cap ministre de la Lega Nord amb Blog (són 4), mentre que, al contrari, els 4 ministres pertanyents al partit Alleanza Nazionale tenen espai personal a Internet.

Dels 9 espais "ministerials", dos són blogs: Giorgia Meloni (Politiche per i Giovani) i Raffaele Fitto (Rapporti con le Regioni) i un (Mara Carfagna - Pari opportunità) té un web amb blog.

Giulio Tremonti (Economia i Finanze) té la web més multimèdia, mentre que Maurizio Sacconi (Lavoro Salute e Politiche sociali) i Renato Brunettaa (Pubblica amministrazione i Innovazione) gairebé no actualitzen la seva blog.

També tenen un domini registrat però "En construcció", els ministres Franc Frattini (Affari Esteri) i Altero Matteoli (Infrastrutture i Trasporti).

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger