Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

El Congrés de CDC a Facebook

Si l'altre dia parlava del proper congrés del PSOE i de com s'han mogut a través de Facebook per tal d'esmenar algun punt (vegeu aquest post de Netoratón), ahir va ser CDC qui ha seguit aquesta bona estratègia i que implica fer participar no només la militància sinó a qualsevol simpatitzant.

Rubèn Novoa, delegat en el XVè Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya que tindrà lloc de l'11 al 13 de juliol, ha creat un grup a Facebook per a esmenar entre els seus membres la ponència 4 del partit en allò que fa referència a l'ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació en la dinàmica del partit, i també ha ofert els comentaris al seu blog per a qui desitgi participar.

Tal com ell diu: "Tant si sou militants com no, estem davant d'un repte participatiu que des d'aquesta finestra vull obrir a la vostra col·laboració, i desitjaria que participéssiu proactivament d'aquest oportunitat. Així doncs us facilito el text a esmenar i mitjançant els comentaris podeu fer les esmenes que trobeu addients (citant el text original i la esmena proposada) i que seran tingudes en compte en el procés de transacció de les mateixes amb els ponents".

Pel que fa al web del Congrés, serà una verdadera revolució, que ja explicaré en quant surti al llarg de les properes setmanes.

 

2 Comments:

  1. Anònim said...
    Com ja saps via Twitter, ja tens el web del Congrés de CDC operatiu >> www.convergencia.cat/15congres
    e-Xaps said...
    Gràcies Rubèn, i felicitats pel web.

Post a Comment




RSS Blogger