Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

1. John MacCain llança la seva web en espanyol
John McCain ja es prepara a fons per a la campanya a les presidencials nord-americanes de novembre, i per a segmentar al màxim als seus potencials votants.
Un dels grups de votants que més es farà notar en les pròximes eleccions és el dels hispans. Per aquest motiu, el candidat republicà va llançar abans d'ahir la seva web en castellà (fins a ara només tenia algunes parts traduïdes).
La data de sortida de la web no podia ser altra que una data important per a la comunitat hispana de Mèxic, ja que el cinc de maig es commemora la Batalla de Puebla, la primera vegada que l'exèrcit mexicà va poder derrotar a una potència estrangera millor preparada com eren els francesos. Per aquest motiu, en un gran banner de la web McCain felicitava a tots els membres d'aquesta comunitat amb un "Feliz 5 de mayo".
A més, compta amb blogs d'hispans importants que donen suport al candidat, i la majoria de notícies estan dirigides a aquest públic en particular.

2. "Will.i.am" ha guanyat "l'Oscar d'Internet" pel seu vídeo de suport a Obama
Tal com indiquen a La Vanguardia, Will.i.am, vocalista del grup 'Black Eyed Peas' figura entre els principals guanyadors dels "Webbys", al costat del còmic de televisió Stephen Colbert i el director de cinema francès Michel Gondry, per l'excel·lència dels seus productes en internet.
Els guardons, que es lliuren des de fa 12 anys, són considerats com els més importants a l'hora de premiar llocs 'web', publicitat interactiva i vídeos en línia.
En el cas de Will.i.am, aquest va rebre un guardó pel vídeo 'Sí, podem' (Yes, We Can) de propaganda a favor de Obama, vist per més de 17 milions de persones des de febrer passat.



3. Benedicte XVI a Facebook?
Segons llegeixo a 20minutos, el Vaticà busca la forma de connectar amb el sector més jove de la població i en aquesta línia l'última novetat serà l'ús massiu dels missatges de text a mòbils (SMS) durant el pròxim Dia Mundial de la Joventut, la ja tradicional trobada del Papa amb els joves que aquest any se celebra a Sidney, Austràlia.
Diversos SMS s'enviaran cadascun dels sis dies que durarà l'esdeveniment amb "missatges d'inspiració i esperança"; a més, s'aixecaran panells digitals d'oració i fins i tot s'engegarà una xarxa social a internet per a joves catòlics, a l'estil d'un 'Facebook cristià'.
La pretensió de l'Església és ajudar-se de la tecnologia per a connectar amb els més de 200.000 joves que s'espera que acudeixin a l'esdeveniment a partir del pròxim 15 de juliol.

4. Vídeo-resum de l'any de Sarkozy
Al blog Apocalípticos e Integrados, Jose Maria Matás ha escrit un interessant post on ens resumeix, mitjançant vídeos apareguts a YouTube, els moments que han marcat aquest primer any de Sarkozy com president de França.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger