Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Via Paulo Saavedra he conegut BlogPower, un esdeveniment que es realitza a Santiago de Xile i que busca reunir anualment als blocaires xilens per a conèixer la situació actual de la blogosfera local i parlar de noves tendències, tecnologies i escoltar als principals exponents de l'àrea.

Es va realitzar per primera vegada al 2007 i tal com es va anunciar en el primer seminari realitzat al desembre d'aquell any, s'esperava transformar-lo en un esdeveniment periòdic.

El pròxim 7 de juny arriba la segona versió del seminari que està orientat a tractar temes de política i activisme ciutadà, amb el títol "El poder del teu clic: La política 2.0".
Dins del programa previst, ponències que semblen molt interessants, entre d'altres: Persuadir a l'electorat: L'experiència espanyola 2008, Una mirada sobre les Primàries en Estats Units o Publicitat 2.0: el desafiament de les campanyes polítiques.

Aquest esdeveniment està organitzat per coneguts blocaires i les organitzacions en les quals ells participen, que són la Comunidad de Arquitectos de Información de Chile, AiChile.
Podeu llegir més sobre el tema a webprendedor.com, ciudadweb.bligoo.com, pumarino.blogspot.com, quiltro.cl o en debug.cl.

Si algú és xilè o està per Xile aquests dies, creo que no ha de perdre-se'l.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger