Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Antoni Gutiérrez-Rubí acaba de publicar el seu llibre "Políticas: mujeres protagonistas de un poder diferenciado", en la colección Planta 29.

El llibre recull articles sobre Condoleezza Rice, Angela Merkel, Nancy Pelosi, Hillary Clinton, Cristina Fernández, Michelle Bachelet, Ségolène Royal, Pratibha Patil i Benazir Bhutto, entre d'altres, en l'excepcional període, per a les dones polítiques en el món, 2006-2008 .
Es tracta d'articles sobre les seves estratègies de comunicació, la seva personalitat i la seva manera «diferent» de fer política en contextos dominats fortament per clixés i estereotips masclistes, sexistes i discriminatoris.

A Antoni Gutiérrez-Rubí, en el seu treball per a, amb o al costat de moltes dones polítiques, li han anat sorgint reflexions, dubtes i preguntes que ha volgut compartir i que presenta en les pàgines inicials. Finalment, escriu sobre la relació entre les dones i la política, del poder diferenciat i dels nous escenaris i possibilitats per al lideratge femení que s'obren en aquesta nova societat xarxa, a través de la política de les emocions, la política del relat o la política de les xarxes.

Crec que serà molt interessant la seva lectura, no només per a saber d'aquestes dones que comencen a governar el món i si amb elles canvia l'òptica de la política, sinó també per a conèixer els canvis que aquestes dones i les seves respectives campanyes electorals li han imprès a la comunicació política actual.
Encara que en el llibre Antoni només ens expliqués la meitat del que sap, ja mereixeria la pena llegir-lo.

Doncs rés, sort amb el llibre i a veure si me'l signes!

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger