Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Obama busca líders

Barack Obama i el seu equip han organitzat un campus d'estiu per a nous líders, buscant un perfil molt jove (estudiants recentment graduats o a punt de graduar-se) que comparteixin la visió d'Obama i del canvi a Estats Units i que vulguin formar-se per a ser líders de les seves comunitats locals.

A aquests joves, amb una formació mínima de 30 hores setmanals, se'ls ensenyarà a:

1. Participar en organitzacions, enviar missatges, etc...
2. Organitzar una comunitat, treballar en conjunció amb les bases del partit i els simpatitzants i amb l'staff de campanya
3. Contribuir a la continuació i propagació del moviment "Obama"


La trampa: el missatge, tal com indiquen a e-politics, no diu ni on ni quan serà aquest curs, ni quanta gent pot apuntar-se. Només demana que s'empleni un formulari per a formar-ne part, i de pas se sap que aquesta gent ajudarà en la campanya d'Obama per a la seva candidatura.

L'interessant: L'equip del candidat s'assegura uns futurs líders de bases ben organitzats, formats i amb ganes de treballar. I a més no els paga gens per fer-lo, ja que la presència al curs corre a càrrec de "l'estudiant".
A més, per descomptat, se'ls dóna l'oportunitat a aquests líders de donar diners a la campanya, de dir-li a amics que es presentin i es busquen voluntaris per a allotjar a aquests futurs líders durant la seva estada al campus d'estiu.
La petició només es pot fer per Internet, mitjançant la web del candidat, i per a sol·licitar una plaça es demana emplenar un llarg formulari, amb informació personal, d'experiència en campanyes polítiques, i amb referències.

Si algú està interessat, i a més és ciutadà nord-americà, té fins al 5 de maig!

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger