Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

El senador de Pennsylvania Bob Casey, Jr. va anunciar que donava el seu suport a Obama gràcies a la influència dels seus fills, i el mateix ha passat amb altres persones que en principi donaven suport a Hillary. En aquesta campanya el 74% dels joves estan molt atents a la política, i d'ells, el 55% dóna el seu suport a la candidatura de Barack Obama.

Sobre aquesta base, des de "Is your momma for Obama?" han començat una campanya explícitament destinada a joves escolars i d'institut, per a aconseguir que aquests convencin als seus pares per a votar a Obama.
La web de campanya de Yrmomma4obama combina elements tradicionals de màrqueting polític com el boca a boca, el lideratge estudiantil i un disseny cuidat i destinat per a joves, amb una campanya d'enviament de sms des de la pròpia web i un grup en facebook, juntament amb la possibilitat de descarregar cartells i pòsters per a penjar-los en les escoles, instituts i universitats.

Aquest és un dels possibles missatges que es poden descarregar i enviar: "Is yr Mama 4 Obama? We need our parents to vote for him 2 win PA on Apr 22. Pass this on to everyone u know and tell your parents how u feel. Gobama!".

Una altra de les eines que estan utilitzant els simpatitzants d'Obama és el wiki, mitjançant la web "Super Delegates for Obama!".
La manera d'utilitzar-ho és la següent: es busca en la llista de superdelegats a aquells que encara no han decidit el seu vot, es busca el seu correu electrònic i es posa en el wiki perquè tot el món pugui veure'l i enviar-li un correu a fí de que voti per Barack Obama.

Vía: e-Politics.


 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger