Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Des del partit demòcrata nord-americà, a falta de saber encara qui serà el seu candidat o candidata, han començat la campanya electoral contra el ja candidat republicà John McCain.

Per a això han tret una campanya criticant les idees de McCain respecte a la guerra de L'Iraq, titulada "John McCain wants to stay in Iraq for 100 years", amb un vídeo sobre el tema que intenten donar a conèixer per tots els mitjans possibles. L'interessant és que ocupen tota la pàgina principal de la seva web per a sol·licitar ajuda econòmica per a donar a conèixer el vídeo i posar-lo en el màxim nombre de televisions possible. La raó que esgrimeixen és " but his lobbyist-ran campaign has and will continue to viciously attack anyone who remind the American people. We know it -- we have it on tape to prove it -- and with your help, the American people will know it as well with our latest ad on John McCain and Iraq. Spread the word and contribute today".



Aquest vídeo s'emmarca en la campanya negativa contra el candidat republicà a la web demòcrata, que fins i tot ha creat un mini-site especialment dedicat a la contra-campanya sobre McCain.




En aquesta web podem trobar des d'esdeveniments creats especialment per a atacar a McCain, i al que et pots unir depenent de l'Estat on vius (o fins i tot crear el teu propi esdeveniment), notícies que deixen en mal lloc al candidat, l'espai "McCain Debates" (on de manera divertida, i preparat estil south park, fan que el candidat parli sobre certs temes, posant el que deia abans sobre això i el que diu ara, i mostrant així les seves incoherències).
També han creat l'espai "Flipper TV", que mostra vídeos de McCain.

En resum, la campanya negativa ha començat des del partit demòcrata cap al candidat republicà McCain (encara que de moment no arriben a l'insult fàcil ni a les desqualificacions o al llançament de falsos rumors) , intentant aconseguir així una bona campanya electoral, ja que al no tenir candidat no poden començar-la per si sols. Al ja estar triat, McCain els duu una mica d'avantatge.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger