Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Premis Dardo 2008

Aquest blog ha estat considerat per Anclaos com mereixedor del I Premi Dardo 2008. Moltes gràcies a Retroferran per triar-me.

El premi porta el següent lema: “La I Entrega de Premios Dardo 2008 se abre paso entre un gran elenco de Premios de reconocido prestigio en el mundo de la literatura, y con él reconoce los valores que cada blogger muestra cada día en su empeño por transmitir valores culturales, éticos, literarios, personales, etc.., que en suma, demuestra su creatividad a través su pensamiento vivo que está y permanece, innato entre sus letras, entre sus palabras rotas”.

Aquest premi-meme porta adherida la difícil tasca de triar, al seu torn, a 15 blogs mereixedors d'aquest mateix premi, i malgrat que mai segueixo memes, m'ha semblat interessant fer-ho aquesta vegada. Encara que em deixo moltíssims que llegeixo i consulto diàriament, aquí van els meus 15 premiats (sense cap ordre), agraint el seu treball i el que aprenc cada dia d'ells. Doncs rés, felicitats.

  1. Bloc sense fulls, de Saül Gordillo
  2. Un vasco en Nashville, d'Antxon Garrogerrikabeitia
  3. Netoratón 2.0, de César Calderón, Jesus Gordillo, Alibaimor, Rubén Cantón, Álvaro Degives-Más i Christian Rojo
  4. Estratega, de Pau Canaleta
  5. Marc Vidal
  6. De bat a bat, de Jose Antonio Donaire
  7. K-Government, de Carlos Guadián
  8. Antoni Gutiérrez-Rubí
  9. Genís Roca
  10. Becario en Moncloa
  11. e-Campanya, d'Albert Medran
  12. Observatori de ciberpolítica de Joselito, de Jose Rodríguez
  13. Blog: RNiA, de Rubèn Novoa
  14. Wandering around, de Jordi Eduard
  15. QMenta, de Joan Ramon

 

2 Comments:

  1. Rubèn Novoa i Arranz said...
    Moltes gràcies Xavier ! Demà faré el meu mem-premi :-)
    musicbcn said...
    Odio els mems. Però aquest em fa molta il·lusió. Perquè no ve de cap amic que escriu un bloc, sinó d'algú que escriu un bloc a qui he acabat coneixent i de qui espero poder acabar sent considerat amic seu. Gràcies, Xavier, per triar-me entre els 15, al costat dels grans. S'agraeix. A la que pugui el segueixo. Per cert, molt bé això d'e-Xaps en català!

Post a Comment




RSS Blogger