Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Breus

1. El vídeo-blog d'Artur Mas, començat el passat mes de desembre de 2007, malgrat no deixar fer comentaris, ara ha millorat, i molt, la manera d'interactuar amb la gent. El vídeo-blog té una nova eina per a penjar preguntes en vídeo al president de CiU anomenada "Digues la teva" (de moment se li han fet tres preguntes), i que com comenten Rubèn Novoa, Salvador Grifell i Roc Fernàndez té per objectiu "que el videobloc es converteixi en un espai de relació directa amb el líder de Convergència podent fer comentaris i suggeriments sobre les opinions que Mas expressa als seus videoposts o bé plantejar-li preguntes i dubtes que l'Artur Mas s'ha compromès a respondre també mitjançant el videobloc".


2. Jim Ogonowsky és el candidat republicà a senador dels Estats Units per Massachussets, un Estat que des de fa 24 anys tria a John Kerry pel càrrec. Ogonowsky vol canviar-ho, i per a fer-ho ha creat aquest simpàtic vídeo on parla dels avantatges que tenen els senadors nordamericans, i del poc o gens que ha fet John Kerry per a canviar-ho. Com passa amb Obama, ell vol representar el canvi i mentre que Kerry és Washington.



3. A Itàlia, vía Politica 2.0, llegeixo que els simpatitzats de Francesco Rutelli, candidat a alcalde de Roma, han creat un web anomenada "Under 30", des d'ella han creat una curiosa iniciativa. Tots aquells ciutadans que ho vulguin poden passejar amb algun dels candidats del seu municipi dins d'una APE Piaggio, un motocarro. La gent es pot informar així per Internet de l'hora en que passarà l'APE per la seva zona, quins candidats hi ha, etc...

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger