Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a



El proper 2 de maig, AnticsUPF, l’associació d’antics alumnes de la Universitat Pompeu Fabra, organitza la Taula rodona: Campanyes electorals i innovació en la comunicació política, a la que m’han convidat.

La professionalització de la comunicació política, al món, però especialment als Estats Units, en cada període d’eleccions presidencials, fa que les eines de gestió de campanyes i les idees de comunicació política per a tirar endavant aquestes campanyes canviïn i millorin, segmentant millor els missatges i la manera de fer-los arribar al públic. L’anàlisi de dades i entendre la societat digital esdevenen imprescindibles en la difícil tasca de fer una bona campanya.
La innovació en comunicació política, en general, i l’anàlisi dels casos específics de les eleccions presidencials nordamericanes de 2012 i d’Itàlia al 2013 és el tema central d’aquesta taula rodona, que també debatrà sobre les implicacions que pot tenir per a fenòmens, temàtiques i candidats del nostre entorn més proper.

Presenta i modera:
- Jaume López
- Professor del Departament de Ciències Polítiques i Socials (UPF), i Consultor als estudis d’Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya. 

Amb la participació de:
- Xavier Peytibi
@xpeytibi. Innovació i idees en comunicació política.
- Ana Polo @nanpolo: La campanya americana del 2012.
- Natàlia Garcia Carbajo
@natalia_garciac: Itàlia i el fenomen Beppe Grillo. 

És dijous, 2 de maig, de 18.30h a 20.30h, a l’Aula 55.309 de l’Edifici Tànger del campus de la Comunicació UPF.


La inscripció és gratuïta , però es recomana reservar plaça escrivint al email antics.alumnes@upf.edu indicant nom i cognom.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger