Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Widget del Congrés dels Diputats

La X Legislatura de la democràcia espanyola va arrencar abans d'ahir amb la sessió constitutiva del Congrés dels Diputats. Coincidint amb l'inici d'aquest nou període, hem realitzat un nou widget, on comptem amb la col·laboració de David Álvarez per a la compilació i el manteniment de les dades.

El widget és un directori online per a l'activisme polític i la comunicació digital, una eina senzilla per a conèixer de primera mà qui són, quines aplicacions utilitzen i quin és l'activitat online dels diputats i diputades del Congrés, així com d'on són i de quin partit, en la línia del widget “Parlament 2.0” que vam realitzar el 2010.



El widget del Congrés dels Diputats és molt visual i fàcil d'utilitzar, actualitzat constantment i al servei de tots els ciutadans, que funciona també com una finestra digital per poder contactar amb els nostres polítics a través del seu correu electrònic o els seus perfils en xarxes socials, i estar així informats de les seves activitats. Ens permet tenir en una sola aplicació tota la informació relativa als diputats i diputades a la xarxa. Es pot inserir també a qualsevol pàgina web o blog i en dispositius mòbils.

Espero que us sigui d'utilitat i, si hi ha alguna dada a modificar, només heu de comunicar-nos-ho i ho corregirem ràpidament.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger