Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Twitter està aconseguint ser utilitzat d'una manera que poc es podia imaginar en el que a la política es refereix. De ser un nano-blog personal ha passat a usar-se com una espècie de xat interactiu per a desenes o centenars de persones, i sobretot està servint com font primària d'informació, per a poder estar al dia, al minut, de totes les novetats de campanyes polítiques o opinions de polítics molt abans que a través de la televisió o els altres mitjans convencionals.

Aquesta és la importància de Twitter en la nostra vida actual, no tant crear una xarxa social amb molta gent interessant (que també), sinó aprendre i conèixer opinions de manera instantània. Com sàviament deia Lola como mola en un post: "No vull ser la seva amiga. El que jo vull són els seus links, els seus comentaris, els seus punts de vista. Això és el que vull! Vull contingut, idees, vull aprendre, conèixer, entendre què està passant i com evoluciona la xarxa".

Als Estats Units, la importància de Twitter en política també s'està veient cada vegada més, i via K-Goverment llegeixo de l'aparició en escena de Tweet Congress, un completíssim directori dels congressistes que utilitzen twitter, informant de quins Estats són, seguiment stream de tots els congressistes, recerca i seguiment d'un congressista, qui són els més seguits i els més actius... A més de donar-nos informació rellevant com que hi ha 26 republicans que ho utilitzen enfront de 14 demòcrates. Un nombre encara escàs davant dels més de 500 congressistes que hi ha als Estats Units.

Aquests són els 10 twittaires (i polítics) més seguits:

  1. Barack Obama D — IL (150,746)
  2. Hillary Clinton D — NY (6,776)
  3. John Culberson R — TX (4,802)
  4. Joseph Biden D — DE (3,908)
  5. Jim DeMint R — SC (1,641)
  6. John Boehner R — OH (1,554)
  7. Peter Hoekstra R — MI (1,328)
  8. Eric Cantor R — VA (1,216)
  9. Nancy Pelosi D — CA (1,000)
  10. Roy Blunt R — MO (873)

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger