Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

La web de Javier Arenas

Encara que Javier Arenas porta mesos en campanya per a les eleccions de març de 2012, els passos formals per ser proclamat oficialment com a candidat a president de la junta d'Andalusia pel Partit Popular estan donats. Així que ahir es va realitzar un acte a Granada i avui és la presentació de la candidatura a càrrec del mateix aspirant a la presidència i del sotssecretari de Comunicació, Esteban González Pons. Contraprograma així el PP l'acte del PSOE andalús, que també avui dissabte vol escenificar la designació oficial del seu candidat, l'actual president de la Junta, José Antonio Griñán. Quedarà oberta llavors una llarga precampanya on els populars volen consolidar la majoria obtinguda en els últims comicis celebrats i els socialistes mantenir el poder.



La proclamació d'Arenas com a candidat transcorre doncs un dia després del llançament de la seva nova web. M'he posat a analitzar-la i la veritat és que té algunes innovacions remarcables.

En entrar, hi ha un vídeo inicial de Javier Arenas, amb diferents imatges, en el qual es reprodueixen, amb la seva pròpia veu, diversos dels seus missatges, com que “el canvi a pitjor és impossible” i que són temps de “canvi a millor“. Una vegada acabat apareix un mosaic amb diferents imágines i textos clau amb els seus missatges, molt pensat, i per les quals es pot navegar.

La nova web permet l'accés directe als comptes de Sorres a les xarxes socials Youtube, Facebook i Twitter, i és interessant un espai en el qual el candidat recull les fotos que fa ell mateix en els llocs als que acudeix, una gran manera d'humanitzar-lo i de fer veure que és ell qui controla les seves xarxes socials i el que comparteix.

També és molt interessant l'espai “Consigue una foto de Javier”, mitjançant el qual es té la possibilitat de rebre una fotografia dedicada del candidat, i en la qual es pot triar la imatge, l'eslògan i a qui dedicar-li (i enviar-li per correu electrònic). Una altra novetat és incloure en la web la imatge en alta qualitat dels mítings, perquè els simpatitzants es puguin trobar en ella i sentir-se més identificats amb la campanya.

La resta de la web és bastant estàndard i per moments triga a carregar, encara que destacaria l'ús d'infografies per indicar els principals problemes d'Andalusia i un espai sobre els incompliments del PSOE, que han llistat en 102. Per descomptat, en la presentació es parla d'una web preparada per escoltar i interactuar amb els ciutadans (el que diuen en totes les inauguracions de pàgines web, vamos), però no hi ha res espectacular a part del típic formulari per demanar idees.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger