Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

En els temps que corren, quan un polític crea un compte a Twitter, com a mínim la gent es mira el que falta per a les eleccions. És aquesta la credibilitat que molts polítics tenen a Internet. És per això que sovint no és facil començar en una xarxa social, ja que es veu en l'ús d'aquesta eina com quelcom electoralista.

No és senzill aconseguir seguidors, ni que la gent sàpiga que el polític té Facebook o Twitter. La gent també busca alguna cosa més que un Twitter electoral. Potser per això, des de l'equip de François Bayrou, candidat a les presidencials franceses, van voler donar a conèixer el Twitter del seu candidat a través d'una twitter entrevista durant una hora, el passat 31 de març. Era la primera que es feia a França.

Van ser aquests els seus primers moviments a Twitter. El primer i segon tweet era per anunciar l'entrevista, la resta, per a l'entrevista en si. La iniciativa va ser un èxit. Va tenir 4.000 mencions, i va rebre prop de 2.000 preguntes en menys d'una hora, tractant de respondre el més àmpliament possible. Va posar a prova les respostes de 140 caràcters a preguntes de vegades complexes i va donar 65 respostes al final (que no està gens malament perquè significa que dóna una resposta cada 50 segons en mitjana). En acabar, es va comprometre a respondre la resta de preguntes.

És una bona manera de donar a conèixer el seu compte. Això sí, des de l'1 d'abril, no ha dit res, pel que és com si li haguessin fet 2 milions de preguntes, no importa. El seu Twitter (ara com ara) està mort i ha desaprofitat l'estirada del seu primer dia.

 

2 Comments:

  1. greips said...
    o sigui que al final era un moviment electoralista, tal com ens temiem no? :)
    e-Xaps said...
    Touché!! Això sembla!
    Veurem els propers dies si revifa ;-)

Post a Comment




RSS Blogger