Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Accepta el repte de Revilla

Miguel Ángel Revilla és l'actual president de la comunitat autònoma de Cantàbria i actual secretari general del Partit Regionalista de Cantàbria (PRC). Al 2010 era el president autonòmic millor valorat a la seva comunitat, segons una enquesta del CIS. Miguel Ángel Revilla ha aprofitat el seu caràcter per fer nombroses aparicions en shows i programes humorístics de la televisió espanyola. La seva faceta televisiva va començar col·laborant entre 2007 i 2009 en el late night Buenafuente, de la Sexta on participava una vegada al mes en una secció fixa dedicada a comentar l'actualitat. També era convidat habitual en el magazín matinal El programa de Ana Rosa i al febrer de 2011 es va convertir en col·laborador del talk show La Noria, ambdós a Telecinco. Els diners obtinguts per tals col·laboracions ho dona íntegrament a la Cuina Econòmica de Santander. És conegut, també, pel seu elogi constant dels productes càntabres, els quals regala en les seves visites, incloent a la Moncloa.

És per això que a ningú pot estranyar que en la seva pre-campanya el seu equip hagi creat la iniciativa online “Acepta el reto de Revilla“, mitjançant la qual qualsevol càntabre pot jugar a un trivial de la seva comunitat des de la pàgina web del candidat. Entre els encertants de les preguntes se sortejaran 50 places (més acompanyant) per a un berenar de productes típics càntabres, al costat del propi Revilla.

És interessant que les preguntes les fa en vídeo, i també diu en vídeo si les respostes són o no són correctes. Si no respons, també s'impacienta i et fa comentaris de l'estil: “Què, et demano un cafè?” ;-)
També inclou intel·ligentment alguna pregunta que parla de coses que ha fet el seu govern.

Es tracta d'una iniciativa simpàtica, que implica la participació dels seus simpatitzants, i molt coherent amb la seva manera de fer política els últims anys, incloent el premi. Us recomano provar-ho.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger