Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Els discursos en la història

Al llarg de la història, els discursos polítics han estat un bon termòmetre per conèixer els canvis que es produeixen a cada país. Cada fet destacable té el seu reflex en un (o varis) discursos. És per això que, al costat de Juan Víctor Izquierdo, hem creat la web "Discursos en la historia“, on hem intentat reflectir aquests canvis històrics, recollint, de manera cronològica, els que hem considerat els millors o més importants discursos de cada any, des de 1783 fins a l'actualitat. Són 227 anys que podeu analitzar.

L'objectiu és poder entendre la història a través de l'oratòria i la retòrica de cada polític, comparar-la, aprendre com s'han expressat les idees polítiques al llarg del temps, i tenir, a més, un bon recopilatori de discursos on trobar-los fàcilment, o bé en el cronograma o bé buscant per autor, paraula o idioma (català, castellà, anglès, francès o italià). En alguns discursos també hem inclòs un enllaç al vídeo.

En la web no estan tots, perquè no els hem trobat o perquè els hem omès sense voler, però aquesta web està oberta a qualsevol discurs que ens envieu o que considereu interessant, en qualsevol idioma i de qualsevol època.

La web de discursos és una nova iniciativa de Beers&Politics, principalment una trobada informal entre ‘freaks’ de la política i especialment de la comunicació política, als quals esperem els serà útil aquest projecte.

Esperem us sigui d'utilitat.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger