Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

100 idees per Castella la Manxa

Una de les autonomies que poden variar de govern en les properes eleccions de maig és la de Castella la Manxa. Malgrat que sempre ha guanyat el PSOE per majoria absoluta, el desgast de govern autonòmic, la situació de crisi econòmica i l'arma electoral de tenir a Maria Dolores de Cospedal com a candidata del Partit Popular fan suposar un resultat molt ajustat, com mostren algunes enquestes publicades.

És per això que des de l'equip de Cospedal s'han llançat a la xarxa, intentant recaptar suports i difondre el seu missatge. El passat 20 de gener, Cospedal va presentar a Toledo el projecte denominat ‘Cospedal 2.0’, que es pot consultar en l'adreça www.mdcospedal.es. El portal inclou un blog personal, diferents seccions i enllaços als seus perfils a les xarxes i plataformes Twitter, Facebook, Youtube, Flickr, Linkedin o Slideshare.

Una de les primeres entrades en el blog ha estat el vídeo “8 dies amb Mª Dolores Cospedal”, fruit del seguiment que durant 8 dies s'ha realitzat de la secretària general del Partit Popular.

Encara que crec que el més destacat ha estat la posada en marxa de la iniciativa “#100ideasparaCLM”, llançada a través de Twitter en plena presentació, un espai que pretén recollir i difondre de forma dinàmica idees per millorar Castella la Manxa en 140 caràcters. Els internautes podran llançar els seus suggeriments usant aquest hashtag. La intenció d'aquesta última aposta del PP de Castella la Manxa és “generar un banc viu d'idees sobre el qual construir un nou projecte per a Castella la Manxa”.

No és la primera vegada que ho veiem, però que recordi, sí la primera vegada que ho veig en unes eleccions a Espanya, i és una manera senzilla d'aconseguir idees però, ben utilitzat, aconseguir també una comunitat de persones que puguin sentir-se escoltades i vinculades al projecte electoral de Cospedal. Tal vegada sí que es troba a faltar, a part de no tenir enllaç o explicació a la web, que no tingui un espai web per poder recolpilar totes aquestes idees, ordenar-les, i fins i tot aconseguir més participació amb vots i comentaris, a l'estil de la iniciativa semblant llançada pel Governador Arnold Schwarzenegger a finals d'agost de 2009 “My Idea for California" per compartir i parlar de les seves idees per fer avançar Califòrnia.

En qualsevol cas, aquestes iniciatives per aconseguir més participació poden ser molt útils perquè la gent se senti partícip de la campanya.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger