Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

El proper dijous 6 de maig celebrem un nou Beers&Politics. En aquesta ocasió el títol de la jornada és "The British Decision", a càrrec d'Edgar Rovira, consultor polític, especialitzat en les estratègies de comunicació en els Social Media. A través del seu bloc, Tot és Política, està fent un seguiment exhaustiu de les eleccions britàniques, així com d'altres temàtiques relacionades amb l'actualitat política.

L'encontre es farà el mateix dia de les eleccions al Regne Unit. Seguirem minut a minut els resultats des d'una taverna anglesa de Gràcia i comptarem com a ponent amb Edgar, que ens explicarà com ha transcorregut la campanya. Comença a les 20 h, encara que com de costum, es pot arribar i marxar quan un ho desitgi.

El lloc encara està per concretar (cal elegir encara la taverna -n'hi ha dos a Gràcia-), i enviarem l'adreça als membres del grup de Facebook a començaments de la pròxima setmana.

Per a aquells/es que mai no heu vingut a un Beers&Politics, es tracta d'una trobada absolutament informal per conèixer-nos i debatre sobre algun tema en concret, comptant amb un ponent per començar el debat però que s'organitza a través de converses i preguntes de tots/es els presents.

Solem reunir de 10 a 20 persones i funciona així:

1. Algú és ponent principal i parla 10 minuts sobre un tema
2. Se'l pot interrompre quan es vulgui i preguntar o argumentar coses
3. Al final es parla de qualsevol cosa sobre comunicació política o política en general i ni recordem el tema ;)

Espero que ens veiem allà.

Confirmeu, si us plau, la vostra presència en l'esdeveniment de Facebook.

Resums d'altres trobades:
- "La campanya xilena", amb Francesca Parodi
- "El Candidat davant dels mitjans, Telegenia i imatge personal i política", amb Yuri Morejón
- "Com crear un partit polític des de zero", amb Gabriel Colomé

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger