Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Chuck DeVore, republicà i candidat a senador dels EUA a Califòrnia en les eleccions d'aquest 2010, va donar a conèixer la setmana passada una aplicació per a l'iPhone. És el primer iPhone app creat per un candidat al Senat.

L'aplicació està molt ben organitzada i permet, un cop creat el compte, aprendre tot sobre la campanya a través de notícies, esdeveniments, fotos, vídeos, i els twits del candidat,
així com comprometre's amb la campanya (mitjançant una enquesta de voluntaris i omplint les metadades de dades personals).

Amb la integració amb Twitter l'aplicació permet realitzar certes cerques a partir de hashtags conservadors populars (#tcot, #catcot, #rs, #gop, #sgp, etc...). També s'està preparant, segons indiquen a TechRepublican, una aplicació per a fer donacions econòmiques a través d'aquesta eina a l'iPhone.
No és la primera aplicació per iPhone en campanya. Ja Obama va llançar una iPhone app a l'octubre de 2008, però és una nova manera de donar a conèixer, d'una manera ràpida i senzilla, tot el que s'ha de saber del candidat. Serveix, a més, per a que els voluntaris fent porta a porta tinguin un argumentari senzill i directe.

DeVore també disposa de canals a Twitter, Facebook, Linkedin, Youtube i un bloc. Respecte als vídeos és curiós un apartat de la seva web, anomenat Chuck Boxer, on hi ha els vídeos satírics o directament negatius contra l'actual senadora, la demòcrata Barbara Boxer.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger