Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Aquestes pròximes setmanes hi ha un conjunt de bons esdeveniments que m'ha semblat oportú ressenyar, per si a algú li interessa acudir.

Telepolitika
Bilbao, 18 al 20 de novembre

Telepolitika – Forum sobre políticas de comunicación és el primer forum de polítiques de comunicació d'Euskadi. La seva composició multidisciplinària el converteix en un forum únic. A través de diferents taules temàtiques, pretén apropar al gran públic les últimes novetats en aquesta matèria d'actualitat i de gran utilitat per a la comunicació estratègica d'empreses, partits polítics, governs i institucions.
Sota el títol "Comunicació política, govern local i eleccions", han preparat un programa amb 8 taules temàtiques sobre estratègies de comunicació, política 2.0, xarxes socials, open government, city-màrqueting, política i humor, comunicació de crisi, etc. Tot això amb una orientació i visió molt pràctica de cara a les pròximes eleccions de 2011.


VIII Seminari Internacional de Comunicació Política i Electoral.
Madrid. 19 de novembre.

El VIII Seminario Internacional de Comunicación Política y Electoral, que porta el títol de "Noves tendències en campanya electoral", analitzarà els nous llenguatges, canals i estratègies utilitzats per candidats de diferents països, fent especial recalcament en com serà la comunicació política després de Barack Obama.
El Seminari, organitzat per The George Washington University, MAS Consulting España y la Universidad Pontificia Comillas, celebra la seva vuitena edició el pròxim 19 de novembre a Madrid, on reunirà alguns dels majors experts internacionals en campanyes electorals. Aquí hi ha el programa. Com sempre, molt interessant.


Personal Democracy Forum
Barcelona, 20 i 21 de novembre

Ja vaig parlar d'aquest esdeveniment en aquest post. El seminari Personal Democracy Forum és, potser, l'esdeveniment del món amb més concentració d'investigadors i "gurus" sobre la relació entre Internet i política, democràcia i administració. Es realitza anualment als Estats Units i els seus ponents són els principals investigadors i pioners en la implementació de les noves tecnologies en la política i en la participació política. Ara arriba a Europa.


Àtic
Tortosa, Tarragona i Cornellà de Llobregat, 28 i 29 de novembre

La Internet mòbil, a debat. Les jornades "Àtic 2ª" tindran tres seus simultànies en la seva sisena edició. La revolució que suposa l'accés a Internet amb mobilitat: accés des dels mòbils, els mapes al mòbil, xarxes sense fils, vídeo, gps i les seves diferents opcions de futur. Aquest serà el tema central de les sisenes Jornades sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació, els dies 28 i 29 de novembre. El debat es realitzarà en un espai virtual, www.atic2.cat, suportat per tres seus físiques: Tortosa, Tarragona i Cornellà de Llobregat.
Es podran seguir diferents esdeveniments, com un Cava&Twitts a Tarragona, o la clausura del congrés de la cibersocietat a Cornellà.


En el meu cas, acudiré al PDF. La meva agenda i el meu economia no em permeten més ;)

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger