Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Premis blocs Catalunya

El passat divendres va tenir lloc a Vic la segona edició dels premis blocs Catalunya, que volen premiar, a partir de votacions populars i de la decisió última d'un jurat, els que són els millors blocs en català d'aquest any 2009.

Aquests han estat els guanyadors:
Millor bloc corporatiu: Gestió del coneixement
Millor bloc personal: La volta dels 25 (Marc Serena)
Millor bloc de Cultura: Altres Barcelones (Dani Cortijo)
Millor bloc d'Educació: Educació emocional, una filosofia de vida
Millor format audiovisual: UMTSForum.net (Laureà Folch)
Premi Lletra - Literatura: Tens un racó dalt del món (J.M. Tibau)
Millor bloc polític: Construïnt sinergies (Raül Romeva)
Millor bloc TIC: Les TIC i la discapacitat
1r premi especial STIC.cat: Jil Van Eyle
2n premi especial STIC.cat: Somriures de Bombai

Al novembre de 2008 vaig rebre una trucada de la Trina Milan, on em parlava d'STIC.CAT i parlant-me meravelles de la gent que hi participava, convidant-me a formar part de l'associació. El 29 d'aquell mateix mes vaig assistir a la primera reunió de treball. Des d'aleshores he descobert de molt aprop la passió que aquest grup de persones posa per fer tot el que es proposa i per imaginar coses que ningú ha fet fins ara.

Indescriptible la sensació a l'acabar els premis, d'orgull, de feina ben feta i sobretot, i el més important, d'empenta per a fer noves accions al futur. Per què STIC.CAT és això i molt més, aprofito aquest post per agrair a Trina Milan, Eduard Batlle, Francesc Grau, Mercè Vila-Clara, Josep Campmajó, David Rodríguez, Àlex Hernàndez,Toni Sellas, Miquel Serrabassa, Albert Simó, Albert Martin i Victor Martin la seva empenta, la seva feina i el seu exemple.

Seguim endavant!!

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger