Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Neix la SCCIEP

La passada setmana va començar a rodar la Societat Catalana de Comunicació i Estratègia Polítiques (SCCIEP), presidit per en Toni Aira.

A Catalunya hi ha un alt interès professional per la comunicació política i electoral. La SCCIEP vol ser el catalitzador d'una part important dels professionals i del talent que es mou al voltant de la comunicació política al nostre país. Per tant, volen fer xarxa amb persones dedicades professionalment a disciplines professionals que vagin des de la publicitat i les relacions públiques, al periodisme, la comunicació audiovisual, l'activisme, la ciència política... i tot amb un nexe comú clar: estar confegint, haver-ho fet o analitzar la política en la seva globalitat, més enllà de la part més visible i explícita de la cosa pública.

La SCCiEP és una societat filial del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya i, com a tal, té autonomia i capacitat d'organització d'activitats pròpies segons l'interès dels membres que s'hi adscriuen: congressos, seminaris, col·loquis, presentacions de llibres, convenis amb d'altres associacions similars d'àmbit territorial superior...

La SCCiEP neix amb vocació de ser un punt de trobada per als professionals vinculats a la comunicació electoral i política en institucions públiques, partits polítics, entitats privades amb processos electorals, universitats, agències de publicitat, relacions públiques, consultores polítiques, periodisme especialitzat, investigació de mercats, i altres.

Demà, 20 d'octubre, es presenta SCCiEP, a les 19h al Palau Robert de Barcelona, i es presenta ja amb un acte important, com és la taula rodona titulada ‘Qui crea el discurs polític a Catalunya?‘. A l’acte hi participaran els speechwriters, els creadors de discurs, dels principals líders catalans: Mas, Montilla, Puigcercós, Sánchez Camacho i Saura. Seran Jordi Baiget (CiU), Jaume Collboni (PSC), Josep Vall (ERC), Eladio Jareño (PP) i Josep Vendrell (ICV).

Aquí podeu trobar la invitació. Podeu trobar més informació als blocs de Toni Aira, Guillem López Bonafont , Sergi Sabaté, Vicent Martínez o Pau Canaleta. També podeu trobar la SCCiEP a Twitter i Facebook.

Allà ens veurem demà!

 

2 Comments:

  1. Viramundeando said...
    Qué tal ha ido???
    queremos un post-resumen!!!!
    e-Xaps said...
    Ha ido muy bien, pero más que nada era presentación de la SCCIEP.
    Luego se han hecho dos preguntas a los ponentes, uno de cada partido, preguntas que por supuesto ninguno ha respondido del todo, por lo que han hecho campaña ;)

    Hoy no daba para un post, la verdad, pero otros actos futuros de SCCIEP seguro que sí lo darán.

    Saludos!!

Post a Comment




RSS Blogger