Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

BlogDay 2009

Avui, i acabat d'arribar de vacances, és el Blog day, les instruccions precises del qual són:

1. Trobar 5 nous blogs que consideres interessants.
2. Informar o advertir els autors seleccionats la teva recomanació per al BlogDay.
3. Escriure una descripció curta de cada blog i enllaçar-los.
4. Publicar una entrada el 31 d'agost, el BlogDay, esmentant els 5 blogs que recomanes

En el meu cas, i com el passat any, he pensat que seria interessant comentar 5 blogs que o bé fa poc que conec o bé no han estat massa esmentats en aquest blog (malgrat seguir-los habitualment en el meu reader).

Aquí els meus "elegits" d'aquest any:

1. iNuvol, de Fernando Blanco. Blog en català de Fernando, més conegut pel seu altre blog. iNuvol és un compendi de comentaris i notícies de comunicació, dinamització i xarxes socials, made in Andorra
2. The Communications Lab. El Blog de The Communications Lab, que s'actualitza diàriament, és un blog sobre temes polítics i electorals a Amèrica Llatina, especialment referits a comunicació política.
3. Gestos políticos y Claves de comunicación, de Yuri Morejón. És una variada i entretinguda anàlisi de l'actualitat política nacional i internacional presa des d'una òptica de la comunicació, el màrqueting i l'estratègia política.
4. Mefu's blog, de Daniel Mehrad Fuertes. El blog de Daniel, un basc-guatemalenc, parla de comunicació política i de l'ús de les noves tecnologies per part dels candidats.
5. El síndrome de Ottinger. És un dels blogs que més temps porto llegint, i del qual envejo la seva capacitat d'anàlisi i crítica a situacions d'actualitat. Una verdadera meravella en format electrònic.

Blog Day 2009

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger