Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

El Twitter de la Moncloa

Barack Obama va utilitzar les xarxes socials com a novetat en la seva forma de fer política. Twitter, el sistema de microblogging, va ser un dels canals que va utilitzar. Encara que no l'utilitza ell personalment, sí ho fa la seva Administració.

La Moncloa va fer el pas aquest dilluns, sense més anuncis per començar a publicar amb el compte de Twitter @desdelamoncloa. Una hora després del primer missatge ja es superaven els 100 seguidors, followers en l'argot. 24 hores després tenen 1.670 seguidors.

No és el primer gabinet de Govern que fa aquest pas. A Portugal l'usen des de fa mesos i a Regne Unit, amb el compte del 10 de Downing Street, no només 'tuitegen', sinó que tenen un compte verificat.

Des de comunicació de Palau de la Moncloa asseguren haver demanat la verificació d'aquest nou compte, així com la dedicada al Pla E: "però portem dos mesos esperant resposta".

De moment només segueixen seixanta persones, però mantenen el debat sobre com fer-ho. "Ens agradaria seguir tot el món, però encara no tenim clar com prestar-los tota l'atenció que demanden. El que sí tenim clar i es veu en els nostres missatges, és que contestem a tot el món", asseguren des del Gabinet de Comunicació.

Amb aquesta ja forma de comunicació no tan nova pretenen "apropar les nostres activitats no tan sols als periodistes, sinó també als ciutadans amb interès per conèixer iniciatives, convocatòries i l'agenda dels ministres".

Via El País, en un article de Rosa J.C.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger