Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Feliç 2009

Primer de tot, molt bon any! Per motius diversos, bons i no tan bons, i sobretot per vacances, no he actualitzat el blog darrerament.

Aquest 2009 serà un gran any per a veure com la política ha impactat en les noves tecnologies i com les noves tecnologies impactaran en la manera de fer campanyes. Els primers exemples a Espanya els veurem en les eleccions gallegues, basques i europees.

Veurem com la moda de "campanya virtual" d'Obama arriba a tot Europa i a Iberoamèrica, on ja tenim molts bons exemples a Xile, i veurem si l'adaptació d'aquesta nova manera de participació política a través de la xarxa s'adapta a les nostres cultures polítiques.

També la comunicació política a través de tecnologia mòbil tindrà una gran importància, sobretot amb l'ús de les noves tecnologies i la preparació dels telèfons per a rebre i escriure missatges i crear activitats a través de la Internet mòbil.

I la comunicació personal entre els polítics i els ciutadans, ja no tant a través de blogs o pàgines web (que també), sinó mitjançant Facebook, Tuenti i altres xarxes socials, així com Twitter i altres nanoblogs (o miniposts i els seus posteriors comentaris a Facebook).
Un bon exemple és la 1ª trobada d'amics del PP a Facebook, que tindrà lloc a Madrid del 23 al 25 de gener i que ja té 128 persones confirmades.
I de ben segur que naixeran noves eines de marketing que haurem de seguir i utilitzar.

Serà un plaer explicar-vos el que veig, llegir i escoltar el que dieu, i analitzar, en lo possible, el que penso.

En resum, molt bon any 2009!!

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger