Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Fa un parell de setmanes, Iniciativa per Catalunya-Els Verds va canviar la seva pàgina web, modernitzant-la i adaptant-la a les noves eines de participació i de difusió de continguts polítics com poden ser les eines 2.0, així com augmentant la seva usabilitat i accessibilitat.

Si fins a ara la web de IC-V es caracteritzava per una informació densa, complicada de trobar i amb un disseny una mica antic, en l'actual tot és molt més net i fàcil de trobar a partir d'un menú horitzontal desplegable, que duu a tots els continguts de la web.

Destaca un gran banner just a sota el menú, amb la campanya que s'està realitzant actualment: www.contralacrisi.cat. Sense baixar l'scroll també són clarament visibles les últimes notícies i l'agenda setmanal.
A sota, la web ens acosta a més notícies i a altra classe de documents com informes i articles, així com enllaços destacats als seus canals de YouTube, grup a Facebook (amb 183 membres) i galería de fotos a Flickr (de Joan Herrera).
També hi ha un mapa/cercador de webs locals del partit, però no funciona de moment.

Una altra novetat interessant, tal com destaca Ester Clos en el seu blog, és la creació d'un agregador de blogs del partit, denominat ecosocialistes, que es compòn de moment per 89 blogs.

Ester també destaca una cosa interessant, i és que per primera vegada un partit polític dota tot el seu contingut d'una llicència lliure com creative commons.


Y aquí l'antiga web, molt menys treballada que l'actual:

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger