Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Change can happen

Després d'una llarguísima campanya que sembla haver durat un parell de segles, aquesta passada matinada van tenir lloc les eleccions presidencials, amb una victòria aclaparadora de Barack Obama, el candidat que més i millor ha sapigut utilitzar la participació de la ciutadania per a la seva campanya.

Durant tota la matinada (jo només fins a les 02.30h), una cinquantena de blocaires ho hem estat seguint i comentant en directe des de Twitter i en un Cover-it-live comunitari des de diversos blogs (Netoratón, Jose Rodríguez, Rubèn Novoa, Jesus Gordillo, ManuTC, Ion Antolín, Rubén Regalado, Juan Belbís, Luís Carlos Díaz, Nacho Campos, Hlp, Alfred Suárez, Franesco, Mercedes, entre molts d'altres), una iniciativa molt interessant per a no perdre'ns cap opinió, i a més amb comentaris i visions des de molts països diferents de parla hispana.
Fa tan sols 10 mesos, era impossible ni imaginar poder fer una cosa així, i recordo precisament el el moment en que va començar a canviar la comunicació política instantània entre nosaltres així com l'intercanvi d'informació (cosa que també s'ha usat per l'equip de campanya de Obama).

Hi ha molt per a analitzar en aquesta campanya i hi ha moltes coses que hem pogut aprendre sobre com fer una campanya política usant absolutament totes les noves eines i possibilitats que ofereix Internet o les noves tecnologies.

Us deixo el discurs de victòria de Obama a Chicago, imprescindible:

 

2 Comments:

  1. Anònim said...
    Una lástima que el log de tantas horas no esté disponible.
    e-Xaps said...
    @manutc

    Desde luego, es el fallo que le veo a esa herramienta. Seria muy interesante poder releerlo y ver como transcurrió la noche.

    Saludos!!

Post a Comment




RSS Blogger