Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Jornades Net.es

Des de l'any 2001, Antoni Gutiérrez-Rubí ha estat l'impulsor de les jornades Net.es sobre diferents aspectes relacionats amb la incorporació, l'ús i la influència de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació en l'àmbit del Tercer Sector social i del voluntariat, organitzades per l'anterior Ministeri de Treball i Assumptes Socials.

La jornada pretén reflexionar sobre com l'accessibilitat a les noves tecnologies i, especialment, l'eliminació de les barreres que es presenten a Internet, s'ha convertit en un factor determinant d'inclusió social i en un repte per a aquelles organitzacions d'acció social que treballen en la integració dels col·lectius més vulnerables.

Net.és5 tindrà lloc els pròxims 23 i 24 d'octubre a Madrid i seran inaugurades per la Secretària d'Estat de Política Social, Famílies i Atenció a la Dependència i a la Discapacitat, Sra. Amparo Valcarce.

http://www.gutierrez-rubi.es/netes5/BannerNetes5.JPG

Contarà amb la presència de, entre uns altres:
  • Javier Bustamante (Director del Centre-Institut Iberoamericà de Ciència, Tecnologia i Societat (CICTES) i Professor titular de Filosofia moral de la Universitat Complutense de Madrid
  • David Cierco (Director General per al Desenvolupament de la Societat de la Informació del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç),
  • Jesús García (Coordinador de l'Oficina Espanyola W3C)
  • Rafael Casado (Sociòleg i President de FIAP)
També participaran responsables d'organitzacions que treballen per l'accessibilitat com eina d'inclusió social com May Escobar, Yolanda Rueda o Marisol García i experts en TIC per al desenvolupament com Ismael Peña.

Podeu accedir al completíssim programa des del blog de la jornada, i inscriure-us gratuïtament des d'aquí.

Durant aquests dies, participaré en la jornada i aniré explicant el que es diu.
Espero veure-us per allí.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger