Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Aquesta matinada tindrà lloc a la Universitat de Washington a Saint Louis, Missouri, el primer debat entre candidats a vicepresident dels Estats Units, d'una banda la republicana Sarah Palin i per un altre el demòcrata Joe Biden.
Amb la moderació de la periodista de la cadena de televisió pública PBS, Gwen Ifillel, els temes més interessants a tractar són la trajectòria i experiència d'ambdós candidats, la crisi econòmica mundial, les seves taules en política interna i internacional, i, perquè no dir-ho, veure si "l'efecte Palin" s'esvaeïx si no li surten avui bé les coses.
Recomano llegir els blogs de Pau Canaleta, Albert Medràn, Lo dudo mucho o Un vasco en Nashville per a estar al dia del que es diu abans, durant i després del debat.

Per a saber el que han dit al llarg de la campanya els dos candidats a vicepresident i els candidats Obama i McCain, entre altres polítics, Google ha creat "Google in Quotes", on buscant qualsevol paraula, es mostren les frases que durant la campanya han anat dient sobre aquest tema, extretes de mitjans de comunicació.

Un petit exemple: Iran.

McCain: “There is only one thing worse than a military solution, and that, my friends, is a nuclear-armed Iran.”
Obama: “The threat from Iran's nuclear program is grave. Now is the time for Americans to unite on behalf of the strong sanctions that are needed to increase pressure on the Iranian regime".

Qui sigui curiós, pot cercar les frases sobre "Spain", "abortion", "gay" o "God".

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger