Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Propers esdeveniments

1. Seminari Política 2.0. Campanyes i acció política en l'era d'Internet
Dijous, 18 de setembre, a Buenos Aires.

Es tracta d'un seminari organitzat per Prince & Cooke i amb la direcció acadèmica de Sociedad de la Información para las Américas, participaran Francis Petty (Lanacion.com) i Diego Dillenberger (Revista Imagen), Alejandro Prince (Prince & Cooke), Natalia Fidel (Instituto Política y Democracia) i Lucas Lanza (Sociedad de la Información para las Américas). Alguns dels temes seran Nous mitjans de comunicació i campanyes polítiques, les primeres e-campanyes, Democràcia 2.0, i Participació, col·laboració i diàleg ciutadà. Més informació a e-Americas.

2. e-Administración 2008
1 d'Octubre de 2008, a Madrid.

Es tracta de la 7º Trobada Anual sobre Tecnologies en el Sector Públic, en les edicions anteriors de la qual va contar amb més de 650 assistents. Parlarà de les millors pràctiques i solucions per a afermar la modernització i garantir una atenció més ràpida, accessible i interactiva.
Informació al web.

3. Curso Sociedad red: cambios sociales, organizaciones y ciudadanos
15, 16 i 17 d'octubre de 2008, a Barcelona

Organitzat pel Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Barcelona (CUIMPB) - Centre Ernest Lluch,, aquest curs va dirigit a persones amb responsabilitat en empreses i organitzacions d'àmbit públic o privat, que volen entendre com els nous models relacionals tant entre els ciutadans com entre els empleats i col·laboradors modificaran la seva organització, la seva manera de comunicar i el seu desenvolupament en el mercat.
El curs Societat Xarxa: canvis socials, organitzacions i ciutadans tindrà lloc a la UIMP de Barcelona i contarà amb destacats ponents i moderadors, com Juan Freire, Enrique Dans, Antoni Gutiérrez-Rubí, Ismael Peña-López, Marc López , Miquel Iceta i Genís Roca, entre d'altres.

4. III Congreso Internacional de Nuevo Periodismo

30, 31 d'octubre i 1 de novembre de 2008, a Càceres.

El III Congreso Internacional de Nuevo Periodismo Càceres 2008 té per objectiu: Recerca d'identitats, problemes i aspiracions comunes a través dels blogs entre ambdues parts de l'Atlàntic; Potenciació de la idea que Espanya és ‘un pont digital’ entre Europa i Iberoamèrica; Recerca d'un llenguatge comú informatiu en espanyol, un idioma que parlen més de 400 milions de persones; Consolidació de la idea que, a través d'Internet, és possible un ‘front informatiu’ en espanyol, amb tot el que això comporta; Estudi de com poden acostar-se ambdues ribes de l'oceà compartint xarxes d'informació a Internet; i en concret, en aquesta edició, establir converses entre blocaires i periodistes espanyols i llatinoamericans.

5. - VII Seminario Internacional de Comunicación política y electoral
20 i 21 de novembre de 2008, a Madrid.

El VII Seminario Internacional de Comunicación Política y Electoral, que organitzen des de MAS Consulting juntament amb The George Washington University tindrà lloc aquest any pocs dies després de les eleccions americanes. El Seminari estarà dedicat a analitzar amb detall la campanya electoral americana per a conèixer quines estratègies, tècniques i eines es poden aplicar a Espanya i en altres països. Entre altres assumptes, s'estudiaran les estratègies dels principals candidats, les últimes tendències en publicitat en televisió, les millors pràctiques en l'ús d'Internet i, en definitiva, quines lliçons poden aprendre altres candidats del major espectacle del món.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger