Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Comença el congrés del PSC

Aquest cap de setmana (18 al 20 de juliol) tindrà lloc el 11º congrés del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).

En aquest congrés, malgrat que no hi ha cap esmena específica per a la creació d'alguna agrupació de ciberactivistes, és el congrés del PSC on més èmfasi es posa en la difusió dels seus missatges a través de la xarxa i en la implicació d'activistes d'Internet en el dia a dia del partit, no solament amb l'emissió en directe del congrés des de la seva web, o en l'edició de vídeos resum resumint el que ha passat o en el seu propi twitter del congrés, un flickr cooperatiu entre tots els assistents o un grup en facebook, sinó també en la seva obertura a la participació de blocaires tant del partit com de fora (entre aquests m'incloc) per a explicar què succeïx a cada moment, difonent el que ocorre i el que s'està vivint.

Respecte als blocaires, com és lògic s'ha donat més prioritat a militants i delegats, així com a bloggers de xarxes progressistes com poden ser socialdemocracia o las ideas, però també s'ha convidat a gent d'altres partits o tendències, o ni tan sols militants, amb total llibertat, a través d'un formulari en la web del congrés. L'objectiu bàsic és difondre exponencialment el que succeïx durant el congrés, i en aquest sentit el positiu (i l'interessant) és que hagi gent que pugui sentir-se implicada en aquest congrés i pugui explicar-lo, encara que ni tan sols sigui militant socialista.

S'ha preparat un espai per als blocaires, denominat "Espai @", amb wifi i vuit ordinadors, des del qual es podrà seguir tot el congrés (si no vols estar en les ponències), descansar, connectar-te a la xarxa i fins i tot haurà formació, tant sobre com fer un vídeo o un blog a com donar-lo a conèixer, entre altres coses.

Una altra idea interessant és el grup "Endavant digital", un grup de voluntaris que s'encarregarà durant el Congrés de redactar notícies i entrevistes en format vídeos, amb un to més informal, a fí de fer el seguiment del minut a minut del congrés i publicar tot el material que generin a la web www.onzecongrespsc.cat. Els presents rebrem informació de tot allò que publiquen perquè puguem utilitzar la informació i el material (vídeos, fotos), o bé compartir el nostre material propi.

També hi ha àmplies activitats fora del congrés, des de passejos per la ciutat a cursos, sopar a la piscina del palau de congressos, etc... el que farà molt més amè per als delegats (i convidats) aquest esdeveniment.

Respecte al web del congrés, excel·lent, com també ho era la de CIU. Anava a fer una anàlisi però ho ha fet fantàsticament bé Jose Antonio Donaire al seu blog, així que el millor és que el llegiu el seu post.

Ens veiem allà!

 

1 Comment:

  1. Albert Medrán said...
    Aqui t'espero!

Post a Comment




RSS Blogger