Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Ahir va començar l'11è congrés del Partit dels Socialistes de Catalunya, al que em van convidar i vaig tenir el plaer d'assistir.




La meva primera impressió, a part de les enormes mesures de seguretat, va ser el disseny espectacular que dominava qualsevol mínim detall del palau de congressos de Catalunya. El vermell i el logotip del PSC estava present per tots costats.

A l'"Espai @", l'espai destinat als bloggers estaven d'excel·lents amfitriones Raquel Querol i Jessica Fillol, a les que agraeixo la seva ajuda i simpatia, i sobretot l'organització d'aquest espai. Des dels 8 ordinadors disponibles es podia seguir el congrés a través de vídeo en directe, des de la web del congrés.

Contínuament s'anaven generant notícies, aportades pels voluntaris de "Endavant digital", que era possible usar per a tenir material recent i de qualitat per a escriure posts.
Entre aquest material estaven els vídeos del congrés, penjats en el canal Youtube del PSC, i fotografies que la gent anava penjant en el canal Flickr del congrés (es demana a la gent que té fotos del congrés que les etiqueti amb la paraula "11econgrespsc") De moment hi ha 49 fotografies, penjades per Jessica i per Carme Sánchez, encara que a partir d'avui segur que en trobarem moltes més.

Fotos de Jessica i Carme. En la imatge inferior, sofàs per a escoltar música.

Una vegada comença el plenari (a les 16h parlava Jose Montilla), l'espai @ es buida bastant, però a través de twitter i del vídeo en directe des de la web podem saber què s'està dient. Twitter s'està usant, fins i tot s'han creat nous twittaires en el transcurs de la tarda. Gent a la qual he pogut saludar ha estat narrant la seva visió del congrés i el que els ha agradat del que han dit els polítics del seu partit, o senzillament anaven explicant el que feien o on estaven.
Alguns d'aquests twittaires (que també narren el congrés des dels seus blogs) als quals he pogut saludar són Marc Teixidor (blog), Jose Rodríguez (blog), Joan Ramon (blog), Carlos Guadián (blog), Jessica Fillol (blog) o Guillem Espriu (blog). Perè també es pot seguir a través d'altres twittaires als que no conec personalment com Cristian Rastrojo (blog), Montserrat Capdevila (blog), Lourdes Muñoz Santamaría (blog), Jordina Freixanet (blog), Ariadna Muñoz (blog) i per descomptat el twitter del PSC.

Des de l'organització també rebem missatges de correu electrònic amb les últimes novetats que estan succeint en el congrés, i també amb els posts més recents que ho expliquen, així com els bloggers que ho estan seguint.

D'altra banda, un plaer conèixer a Enrique Castro, Antonio Linde o David Fornons, i a Lorenzo, un simpàtic senyor de St. Boi que buscava desesperat a algú que sabés usar un ordinador per a buscar una ponència (no deixava de dir-me "busca, busca..."). Després de 10 minuts la vaig trobar! ;)

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger