Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Comença el congrés 2.0 de CDC

A partir d'avui, i durant tot el cap de setmana, tindrà lloc el 15è Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

En aquest congrés CDC s'ha preparat, més que mai, per a obrir-se a les noves tecnologies que Internet pot oferir, tant per al seguiment del congrés a través de la xarxa com al tractar d'afegir esmenes a la ponència 3 (organització) i 4 (regeneració i qualitat democràtica), que commina el partit a crear un pla de comunicació digital integral que abarqui des de la creació d'una agrupació digital de ciberactivistes fins a la presència dels càrrecs electes de CDC al web. Ambdues esmenes han estat impulsades pel Rubèn Novoa i el Marc Pallarès, respectivament.

Des de fa uns dies, el web del Congrés s’ha transformat en una veritable web 2.0 basada en eines 2.0 i l’ús intensiu del format audiovisual a través d’un primer assaig de TV per internet en programació continuada durant els tres dies que duri el Congrés.

Aquestes són les principals novetats:


1. Vídeo. Que combina:

  • Emissió de vídeo en directe. Embed de l’emissió de vídeo en directe. Utilitzant el servei gratuït www.mogulus.com. També durant els tres dies el Mogulus posarà a la seva portada el Congrés de CDC, per entendre que es tracta d’un ús pionner de la seva eina. El sistema d’emissió Mogulus permet fer TV per internet amb un graella de continguts que combinarà directes, reportatges i peces audiovisuals muntades.
  • ProgramacióMòdul que mostrarà el programa actual i els que vindran després dins la graella de programació.
  • Vídeos a la carta. Espai de vídeos a la carta (allotjats al web de CiU en flash vídeo).
2. Notícies. Accés a tres notícies de portada. A banda del vídeo es donarà informació del congrés a través de notícies amb imatges.

3. Agenda. Agenda del Congrés amb les activitats previstes cada dia.

4. Congrés 2.0
  • Blocs: Darrer post de cadascun dels blocaires que hi haurà acreditats per seguir el Congrés. També hi haurà l’accés a la pàgina que recollirà els diferents blocaires que segueixen el Congrés i que participin d’ell.

5.
Twitter del Congrés, format per gent de diferents àmbits de l’organització del Congrés (Premsa, Informació, Protocol, Ponències, Logística i Actes...) que explicaran el congrés des de la seva vivència i àmbit.


El primer acte públic del 15è Congrés serà una taula rodona aquesta mateixa tarda, sota el títol "Política 2.0 i blocs", que comptarà amb la participació de Marc Vidal, Carles Puigdemont, Carme-Laura Gil i Saül Gordillo. A més, els blocaires inscrits (de dins i fora del partit) seran rebuts pel Secretari General de Convergència Democràtica de Catalunya, Artur Mas, i gaudiran d'una visita guiada a les instal·lacions on es celebrarà el Congrés.
També al Congrés hi haurà un espai especialment pensat per als blocaires i delegats on podran actualitzar els seus blocs, es tracta de l’espai 2.0.
Els a blocaires acreditats disposaran de connexió wi-fi gratuïta per poder navegar i actualitzar els seus blocs. A més es farà difusió i es recollirà una selecció dels posts més interessants des del mateix web delCongrés.

Un d'aquests blocaires acreditats sóc jo, que tindré el plaer de veure com funciona el congrés i com la xarxa i el seu ús extensiu ha arribat a CDC.
A més, tindré el gust de retrobar-me o desvirtualitzar (en molts casos) a blocaires que segueixo com en
Rubèn Novoa, Marc Pallarès, Roc Fernàndez (gran "culpable" de la revolució a Internet del partit), Eduard Batlle, Saül Gordillo, Marc Vidal, Carles Puigdemont, Xavier Mir, Cristòfol-Josep Bordes, Carles Campuzano, Albert Batalla, Carles Oriach o Joan-Baptista Gavaldà, entre molts d'altres.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger