Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Cursos de Mas Consulting

El pròxim 27 de juny MAS Consulting Group organitza a Madrid la primera edició del Foro Tecnología y Política (FTP), un esdeveniment que pretén fomentar l'ús de les noves tecnologies en la política i l'administració pública.

Aquesta primera edició té el títol "9-M, la primera campanya 2.0?" i analitzarà l'ús que els partits polítics espanyols han fet d'Internet durant la recent campanya electoral de les eleccions generals. El FTP reunirà als responsables de campanya dels principals partits polítics, així com a professionals del sector de les noves tecnologies i Internet.

L'esdeveniment, gratuït encara que amb aforament limitat, serà a Madrid, a la seu de la Universitat Pontifícia de Comillas (ICAI) del carrer Alberto Aguilera i se celebrarà al llarg del matí del divendres 27 de juny.
Està estructurat en quatre sessions en les quals s'abordaran temes com el foment de la participació ciutadana en la política a través de les noves tecnologies (Tuenti, Facebook, YouTube, Twitter, etc.), l'ús de la Xarxa en campanya electoral o com millorar la comunicació dels partits i els governs gràcies a Internet.

Aquest és el programa previst:

10.00 - 11.00 | Participación ciudadana y redes sociales: el caso Tuenti

Ícaro Moyano, Responsable de comunicación de Tuenti



11.00 - 11.30 | Pausa

11.30 - 12.30 | Análisis de la campaña del 9-M en la Red: PP y PSOE
Óscar López, Secretario de Organización Adjunto del PSOE

Gabriel Elorriaga, Secretario Ejecutivo de Comunicación del PP



12.30 - 13.30 | Análisis de la campaña del 9-M en la Red: IU, CiU y UPyD
José Francisco Mendi, Secretario de Comunicación de IU
Francesc Gambús, Responsable de la campaña online de CiU

Antonio Ballesteros, Responsable de la campaña online de UPyD



13.30 - 14.00 | Recomendaciones para su comunicación política en Internet

Daniel Ureña, Socio-Director de MAS Consulting Group España


A més, MAS Consulting Group i la Universitat Pontifícia de Comillas organitzen la tercera edició del Curso de Verano de Dirección de Campañas Electorales, que s'impartirà del 14 al 17 de juliol a Madrid. El Curs està impartit per prestigiosos consultors i professionals de l'àmbit de la comunicació política amb experiència en campanyes electorals en diferents països.

Al llarg del programa els alumnes reben una visió general, amb un enfocament molt pràctic, dels diferents elements de tota campanya electoral: investigació, pla de campanya, publicitat electoral, les relacions amb els mitjans, la figura del candidat, l'ús d'Internet, la telegenia, els debats electorals, etc.

Més informació a la web.

El passat any vaig estar en el congrés que van organitzar i va ser fantàstic.

En altre ordre de coses, felicitar a Daniel Ureña (soci-director de Mas Consulting), al que vaig tenir el plaer de conèixer, per haver estat triat per la revista "Campaign&Elections" com "Rising Star 2008", un premi importantíssim que premia als consultors polítics amb major projecció internacional.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger