Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

L'escàndol Spitzer a la xarxa

Dimarts passat, Eliot Spitzer, governador de Nova York i conegut per la seva defensa de la moral durant tota la seva carrera, va ser acusat publicament pel 'The New York Times' d'usar serveis de prostitució, cosa que ha implicat la seva dimissió. Això ha causat una gran onada de notícies sobre el tema i que es parli de l'escàndol sexual per tot Estats Units.

Tal com informa "El Mundo", menys de 48 hores han bastat perquè apareguin a Internet les primeres samarretes, tasses i xapes amb al·lusions a l'escàndol.
Així, CafePress, especialitzada en la venda d'objectes personalitzats i de promoció comercial, ha estat una de les pàgines d'internet més ràpides a bromejar amb la vinculació de Spitzer amb una xarxa de prostitució de luxe.
En aquesta pàgina es poden trobar samarretes amb missatges com 'Governador Erecte', 'Free Love Gov' i 'Sóc una apisonadora, baby', amb el dibuix d'una d'aquestes màquines i la foto del governador demòcrata.

La web Zazzel també oferix samarretes, dessuadores i tasses relacionades amb el 'Client 9', com s'identifica en la investigació al ja ex-governador. En elles apareixen llegendes com 'I love Client 9', 'Membre Orgullós del Club del Client 9', 'Governor Eliot Spitzer Pubic Servant' (Governador Eliot Spitzer, servidor púbic) i 'Emperors Club, Client 9', en referència al nom del club en el qual el governador aconseguia les seves cites amb les prostitutes.

Com sol ocórrer en aquests casos, també s'ha disparat la compra d'adreces d'internet, com per exemple Client9.com, client-9.net, client-9.com, client69.com i Room871.com (en relació amb el nombre d'habitació on suposadament es va citar amb una de les prostitutes), i fins i tot hi ha mitjans que suggereixen dominis disponibles, com exgovernorspitzer.com, spitzerisstupid.com i spitzerisclient9.com.

Spitzer és, igual que Hillary Clinton, de Nova York i demòcrata, i donava suport a la candidata. És per això que malgrat que Hillary no ha volgut fer declaracions i per descomptat no té gens que veure amb l'escàndol, el seu nom s'ha vist associat al del ex-governador, i tal com indiquen en The Trail ha fet recordar a la ciutadania nord-americana l'escàndol Levinsky i com Hillary va reaccionar. Des de mitjans de comunicació i programes humorístics ja s'estan fent eco de la semblança d'ambdues situacions. Així, Jay Leno bromejava dient que l'escàndol Spitzer "means Hillary Clinton is now only the second angriest woman in the state of New York", i David Letterman oferia una llista de 10 excuses que podia donar Spitzer a la seva dona, entre elles: "I thought Bill Clinton legalized this years ago".

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger