Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

B&P: "Com fer porta a porta"



El proper dijous, 30 de maig, a les 19.30h, celebrem un nou Beers&Politics. En aquesta ocasión el títol de la jornada es “Com fer porta a porta“, a càrrec de Maxime Sattonay, que ha treballat com assistent personal de Dara Calleary TD, Diputat de Fianna Fail, el major partit d’oposició Irlandés. Es Máster en Asumptes p´blics i comunicación política, i Espriu una tesi sobre la gestió de la comunicació de les families dels Homes políticos. Maxime es francès però viu a Irlanda, i parlar perfectamente espanyol (i una mica de català).
En el B&P ens parlarà de la manera d’organitzar una campanya a través del porta a porta, com organitzar a les bases i coma conseguir connectar amb la gent a la que es visita, a més de parlar-nos, com no, de política irlandesa.

Important: Cambiem lloc, día i hora!! Ho farem al bar Schultz (C/ Bailén, 169, cantonada Córsega). A prop de metro Verdaguer o Joanic.
Esperem veure’ns allà.




Per a aquells/es que mai heu vingut a un Beers&Politics, es tracta d'una trobada absolutament informal per conèixe'ns i debatre sobre algun tema en concret, comptant amb un ponent per començar el debat però que s'organitza a través de converses i preguntes de tots/as els presents.

Solem reunir de 15 a 30 persones i funciona així:

1. Algú és ponent principal i parla 15 minuts sobre un tema
2. Se'l pot interrompre quan es vulgui i preguntar o argumentar coses
3. Al final es parla de qualsevol cosa sobre comunicació política o política en general i ni recordem el tema ;)

Espero que ens veiem allà.

Confirmeu, si us plau, la vostra presència a l'esdeveniment de Facebook.

Resums d'altres trobades a la nostra web.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger