Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Divendres vinent, 8 de febrer, a les 20h, celebrem un nou Beers&Politics. En aquesta ocasió el títol de la jornada és “Grassroots a la campanya d'Obama“, a càrrec de dues ponents que han estat com a voluntàries en aquestes passades eleccions. Ana Polo (@anapoloalonso). Politòloga i master en gestió pública, que l'any 2008 va participar com a voluntària en la campanya d'Obama a Nova York i el 2012 ha estat a Nova York i Filadèlfia; i Montse Prats (@Montse_Prats), periodista i master en màrqueting polític, màrqueting per emprendores i branding, que ha participat com a voluntària en la campanya, a Washington DC i a Virgínia.

Ambdues ens parlaran de la manera d'organitzar-se en la campanya demòcrata, especialment en el voluntariat d'Obama, així com l'evolució de la gestió de grassroots des de 2008 a 2012 i les seves experiències de primera mà.

El lloc serà el bar Jos-Mik (C/ Milà i Fontanals, 29), cantonada amb carrer Igualada/Torres. Prop del metro Joanic o Verdaguer.



Per a aquells/es que mai heu vingut a un Beers&Politics, es tracta d'una trobada absolutament informal per conèixe'ns i debatre sobre algun tema en concret, comptant amb un ponent per començar el debat però que s'organitza a través de converses i preguntes de tots/as els presents.

Solem reunir de 15 a 35 persones i funciona així:

1. Algú és ponent principal i parla 15 minuts sobre un tema
2. Se'l pot interrompre quan es vulgui i preguntar o argumentar coses
3. Al final es parla de qualsevol cosa sobre comunicació política o política en general i ni recordem el tema ;)

Espero que ens veiem allà.

Confirmeu, si us plau, la vostra presència a l'esdeveniment de Facebook.

Resums d'altres trobades a la nostra web.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger