Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Jose Rodríguez ha llançat un nou "joguina". En aquest cas un agregador de l'activitat blocaire dels parlamentaris catalans.

Tal com Jose comenta: "Com ja hi ha parlamentaris que realitzen “activitat 2.0″ o sigui, intenten posar-se a la disposició dels ciutadans (com l'agenda pública de Donaire), o twittegen les sessions del Parlament, o mantenen un blog des d'on dialoguen amb electors, blocaires, ciutadans que fins i tot no els han votat i tot tipus de fauna blogosférica, exposant-se com representants públics. Com a mínim podem mostrar l'esforç d'aquests diputats d'alguna manera".

Per això ha inventat aquesta nova joguina, que com sempre és senzilla, simple i operativa, que pot servir com idea portada a la pràctica, d'una banda, dels esforços en això de la web 2.0 dels diputats del Parlament i per l'altre com un exemple operatiu (i no només conceptual) del que des del Parlament ja podrien començar a implementar. Es diu: Parlament 2.0, l’agregador de l'activitat 2.0 dels Parlamentaris. I podeu visitar-lo aquí:

http://www.joserodriguez.info/addons/parlament/

Parlament 2.0

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger